Fransar & ögonbryn

Fransfärg 250:-
Brynformning & färg 250:-
Brynforming 200:-
Frans & brynfärg ink formning 350:-

   

 

Vi rekomenderar...

Har du korta och spröda fransar eller glesa sönderplockade bryn?

Vi är återförsäljare för Medik8. Ett fantastiskt serum som på 2-6 veckor förlänger och förstärker dina fransar och bryn.

.

Innan
Efter 6 veckor

Medik8 Full Lash & Brow Duo
Medik8 Full Lash & Brow Duo - ett serum som är berikat med aktiva ämnen som skapar en god tillväxt för dina ögonfransar och ögonbryn. Detta serum passar alla och hjälper till att skapa en starkare yta och ett skyddande lager.
Innehåll: 6 ml

Egenskaper
Återfuktar och tillför näring: ögonfransarna och ögonbrynen känns fylliga och silkesmjuka.
Kristallklar formula som kan användas som enda produkt.
Längre och fylligare ögonfransar och ögonbryn.
Hjälper till att upprätthålla en hälsosam hårtillväxt.
Ger ögonfransar och ögonbryn ett friskare utseende.
Lagerlivslängd: 12 månader. Upp till 120 appliceringar.

Aktiva ingredienser
Ögonfransstärkande peptidkomplex: Understödjer kroppens naturliga processer för att ge fylligare ögonfransar och ögonbryn med längre och tjockare hårstrån.
Komplex med sojabönor och veteextrakt: hjälper till att upprätthålla hälsosam tillväxt hos ögonfransar och ögonbryn, förhindrar även förtida håravfall.
Pantenol: Återfuktar och vårdar ögonfransar och ögonbryn.
E-vitamin: Hjälper till att skydda ögonfransar och ögonbryn från skadliga fria radikaler.

Användning
Efter rengöring: se till att ögonen är helt rena från make-up och applicera två gånger om dagen (morgon och kväll) med max. 5 drag per övre/undre ögonfransar och ögonbryn.
Applicera ögonfransserum på både de övre och undre ögonfransarna enligt följande: 2 penseldrag på utsidan och insidan (vattenlinjen) av ögonfransarna. Kan användas under mascara.

För ögonbrynen, använd kamsidan för att forma och kamma hårstråna åt samma håll med korta, uppåtgående drag som följer ögonbrynets naturliga båge. Förflytta dig från den inre till den yttre konturen för att förstärka, skulptera och definiera ögonbrynens form och utseende. Torka bort eventuellt kladd från huden och de riktigt fina hårstråna.