kärl & pigmentfläckar, hudförändringar

per beh
 
Kinder 1000:-
Näsa 1000:-
Helt ansikte 1800:-
Händer :1000:-
Dekolletage 1900:-
pigmentfläck, skintag, vårta, keratos etc  från 500:-
Kärl, ansikte med RF från 1500:- inkl touch up

Kärl ansikte

Kärlbristningar i ansiktet är ofta ärftligt. Väder och vind sätter också sina spår.
Vi använder oss av två olika tekniker beroende på hur kärlen ser ut och hur stora områden som skall behandlas.
Laser eller RF (radiofrekvens)
Båda teknikerna går ut på att alstra värme som löder ihop kärlen. Beroende på omfattning och djup kan man behöva flera behandlingar.

Hur det fungerar

Laserljuset passerar huden ner till blodkärlet som dras ihop av den värme som ljuset utvecklar när det träffar kärlet. Ljuset känner bara av de röda kärlen och påverkar inte alls huden i övrigt. För att behandlingen skall bli effektiv vill man kunna ge så mycket ljusenergi som möjligt utan att påverka huden. Det är därför viktigt att Du inte är solbrun vid behandlingen. Du bör inte sola ett par veckor innan eller efter behandling. Mörkhyade personer samt vissa läkemedel som gör huden mycket ljuskänslig innebär att även laserbehandling är olämplig.

RF-teknik

Med en tunn nål som läggs mot kärlet alstras värme i korta stötar. Enkelt uttryckt så "punktsvetsar" man kärlet.


Efter behandling

Ibland kan ett sår, rodnad eller irritation i huden uppstå efter en till ett par dagar. Det är inte säkert att huden rodnar alltid, behandlingen är inte mindre effektiv för det. Blir huden irriterad bör du vara försiktigare med makeup de första dagarna efter behandlingen. Det tar ett par veckor innan man ser resultatet efter behandlingen. Tiden för att se resultat kan variera med hänsyn på blodkärlens storlek och djup, och den individuella kroppens läkförmåga.

Finns det några biverkningar?

I sällsynta fall kan det inträffa att huden påverkas av behandlingen. Det blir då en starkare rodnad och irritation och eventuellt små blåsor och pigmentering (som en solskada) dock går den tillbaka efter en-två veckor.

Före
Före
Efter två måndarer och tre behandlingar
Efter två måndarer och tre behandlingar