Cooshaping

70 - 85 min                          2995:- per behandling

Här hittar du mycket mera info om coolshaping. Här hittar du mycket mera info om coolshaping.

Coolshaping, fettfrysning eller cryolipolys som det egentligen heter är en behandlingsmetod som använder sig av ett eller flera handstycken som suger in fettvävnad, kyler ner det till cirka -10 grader och förstör fettcellerna. Fettceller är känsliga för kyla och tål därför inte den sortens behandling. De förstörda fettcellerna transporteras bort av kroppens egna metabolism och används därefter som energi åt kroppen.

Fatfreezing med Coolshaping är en effektiv procedur som ger resultat på lång sikt. Kroppens egna process fortsätter långt efter att man genomgått behandlingskuren, optimalt resultat kan man se efter cirka 3-4 månader. En rekommenderad kur är 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum, och varje behandling tar cirka 60 min.

Det unika med vår Coolshape är att den har 2 handenheter i tre olika storlekar, vilket gör att man kan behandla 2 områden samtidigt och kan även behandla större eller mindre fettdepåer.

Lämpliga områden att behanda;
Coolshape är en metod för fettreducering på områden som mage, love-handles, armar, höfter, lår och knän där du har svårt att få de rätta formerna vid endast bantning eller träning.

Behandling
Vi i gerr all nödvändig informaion och du får tid att ställa frågor. 
Vi märker ut behandlingsområdet och applicerar “coolpad”, geleduk som skyddar huden och minimerar riskerna för biverkningar.

Själva behandlingen sker i 3 steg:
1. Handenheten/erna appliceras på valt behandlingsområde och startar med 5 minuters långsam nedkylning samt vakummassage.

2. 50 minuters behandling med en kyla på -5 till -10 grader.

3. Behandlingen avslutas med 5 minuters vakum massage.

Efteråt kan magen upplevas som lite öm, röd och vissa har kvar en bedövad känsla i området.

För att förbättra behandlingsresultatet är det bra om du ökar din aktivitetsnivå och dricker mycket vatten.

Nästa behandling på samma område kan göras igen efter 4 veckor.