Perfoskin Complex 5 ml

Perfoskin Complex är en ny generations fraktionerad föryngringslösning kombinerad med djup återfuktning av huden. Denna unika procedur för hudföryngring kombinerar fördelarna med den klassiska MICRONEEDLINGtekniken och den återställande effekten av HYALUALS INGREDIENSER; - Hyaluronsyra - "Succinic Acid"
Vad har den för effekter? - Utslätande och utjämnande effekt - Läkande och utjämnande för post- aknemärken - Förbättrad elasticitet - Minsking av hyperpigmentering - Jämnare hudton

Pris 3990:- - 5 ml  räcker till ansikte hals och dekolletage 

Rek behandling i kur om 3 beh 2-3 veckors mellanrum

Intropris Köp 3 betala för 2. 
( 3:e behandlingen kostnadsfri ) 
 

.Hyalual Xela Rederm Nyhet

Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer Hyalual Xelarederm fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Hyalual Xela rederm innehåller även bärnstenssyra som stimulerar hudcellerna till att föröka sig och göra huden fastare och spänstigare. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt, ny energi och nya unga hudceller. Hyalual Xelarederm kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals (veck som ser ut som ringar på halsen som uppstår med åren och gör att man ser äldre ut), dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneär

 rek kur om 3 beh med ca 1-2 veckors intervall

 2 ml räcker till ansikte eller hals och dekolletage pris 3500:-
 1 ml till mindre område ex runt ögon el mun pris 2500:- 


 Köp 3 betala för 2 ( 3:e behandlingen kostnadsfri ) 

Microneedling/Dermapen System

Läs mera på Preswede's hemsida Läs mera på Preswede's hemsida

Microneedling alt Dermapen (manuell roller alt mekanisk) är en unik behandling med mikronålar som återuppbygger huden inifrån och ökar kollagen och elastinproduktionen. Med Microneedling uppnås generell hudförbättring och ålderstecken mildras och förebyggs, ärr förbättras och pigmenteringar minskar markant.

Vid microneedling stimuleras huden till självförnyelse/revitalisering. Microneedling skapar en lätt inflammation som i sin tur stimulerar hudens inneboende läkningsprocess och därmed sker en aktivering av kollagen- och elastinproduktion. Denna process förstärks ytterligare genom applicering av utvalda biologiskt aktiva serum.
Rollern skapar också mikrokanaler som underlättar absorption av de biologiskt aktiva substanserna så att de når de djupare hudlagren.
Absorptionsförmågan kan ökas från det normala 0,3% upp till 50%. Behandlingsresultaten är jämförbara med andra
hudstimulerande behandlingar som exempelvis Fraxellaserbehandling eller djupgående kemisk peeling. Microneedling är
skonsam, sidoeffekterna är försumbara och återhämtningstiden är kort.

Områden som kan behandlas:

  • Fina linjer och rynkor
  • Åldrad hud
  • Ärr och  akneärr
  • Spänstfattig hy
  • Hyperpigmenteringar och åldersfläckar
  • Solskadad hy
  • Hudbristningar/striaer

Före & efterbilder

Microneedling /Dermapen ansikte

60 - 75 min          fr 2200:- 

Rengöring, behandling med serum, manuell roller alt mekanisk dermapen och mask. Avslutande vårdande och skyddande produkter.

Välj till hals och eller decolletage.

Hudbristningar/striae

45 min          2500:-

 

Rengöring, behandling med serum, roller och mask. Avslutande vårdande och skyddande produkter.